Mig centenar de persones ja formen part de la borsa de voluntariat de l’Ametlla de Mar

Comparteix

La solidaritat aquests dies s’estén també a l’Ametlla de Mar. Mig centenar de persones ja s’han inscrit a la borsa de voluntariat, que està coordinada amb l’Ajuntament, per atendre les necessitats dels col·lectius de risc davant el confinament per evitar la propagació del coronavirus.

La iniciativa ha sorgit d’un grup de Telegram que es va crear per sumar voluntaris que volguessin col·laborar ajudant a les persones que puguin necessitar-ho durant el confinament. Una de les impulsores, Aurora Requena, comenta que a hores d’ara ja hi ha 58 inscrits a la borsa.

Aquesta acció de voluntariat està coordinada amb la regidoria de Serveis Socials, que des de dilluns ofereix un servei d’atenció domiciliaria a les persones d’edat avançada o que tenen patologies de risc., mitjançat el telèfon 977 45 60 08. La regidora Mayte Puell explica com es demanarà col·laboració als voluntaris.

Les persones que estiguin interessades en formar part d’aquest grup cal que siguin majors de 18 anys. Per apuntar-se a la borsa, es pot omplir un formulari per Internet a ametllamar.cat/borsavoluntariat, o bé trucar o enviar un Whatsapp al 621 22 45 54. Tots els voluntaris rebran una formació abans de fer qualsevol atenció.

Comparteix