L’Ajuntament reforça el servei de neteja amb una nova màquina hidronetejadora

Comparteix

L’Ajuntament de l’Ametlla de Mar reforça, des d’aquest mateix dimecres, el servei de neteja i desinfecció dels carrers de la població amb una hidronetejadora per tal de contenir la propagació del coronavirus. L’adquisició d’aquesta nova màquina ja estava prevista però, davant la situació, s’ha accelerat el procés de compra.

La netejadora, que treballa amb aigua a pressió a altes temperatures i permet una major desinfecció, s’ha posat en funcionament a la llotja de la Confraria de Pescadors i també a la Rambleta, amb la neteja de voreres, contenidors i mobiliari urbà. El regidor d’Obres i Serveis, Vicenç Llaó, explica que la nova màquina s’utilitzarà diàriament.

Els treballs de neteja a pressió es complementaran amb els serveis que ja s’anaven prestant fins ara. D’altra banda, la deixalleria municipal s’ha tancat al públic i s’ha suspès el servei de recollida de voluminosos a domicili. Per aquest motiu, el consistori fa una crida a la ciutadania perquè no aboqui cap residu a la via pública.

Comparteix