Les Jornades de la Tonyina Roja s’ajornen al setembre

Comparteix

Les Jornades de la Tonyina Roja del Mediterrani de l’Ametlla de Mar se celebraran al mes de setembre. El públic podrà degustar-la als bars, amb la ruta de tapes, i als restaurants, amb els menús gastronòmics, entre el 18 i el 27 de setembre. A més, el primer cap de setmana tindrà lloc la Diada al parc del Bon Repòs.

Els restauradors locals i l’Ajuntament han acordat modificar les dates d’aquesta cita gastronòmica, de l’abril al setembre, però mantenint el format habitual en els darrers anys. La decisió es va prendre conjuntament la setmana passada, en una reunió amb el sector de l’hostaleria. Maite Boquera és la regidora de Turisme:

Un altre dels esdeveniments paral·lels que s’ajorna és la Tuna Race Balfegó. Les proves de natació en aigües obertes es disputaran el diumenge 27 de setembre, tot i que el dia anterior hi haurà els brífings. Tota la informació sobre les Jornades Gastronòmiques de la Tonyina Roja es pot consultar a www.visitametllademar.com.

Comparteix