El col·lapse a Perpinyà impedeix que caleros arribin a l’acte del Consell per la República

Comparteix

Un grup de caleros es queda sense poder assistir dissabte a l’acte del Consell per la República. El bus de La Cala per la Independència va ser un dels afectats pel col·lapse a l’entrada de Perpinyà, impedint que les més de trenta persones que hi viatjaven poguessin arribar al Parc de les Exposicions.

Les retencions per controls policials a la frontera amb França i el tancament dels accessos a la ciutat van fer que els caleros no poguessin arribar-hi. La coordinadora de l’ANC a l’Ametlla de Mar, Montse Gonzàlez, lamenta no haver pogut estar a l’acte però celebra l’èxit de la mobilització independentista.

Fins a Perpinyà sí que hi van poder arribar altres veïns del municipi que van utilitzar vehicle privat, o que van marxar el dia anterior. També hi van assistir-hi l’alcalde i regidores d’Esquerra i Junts. L’acte va ser presidit pels eurodiputats catalans a l’exili Carles Puigdemont, Toni Comín i Clara Ponsatí.

Comparteix