Un conte il·lustrat per ajudar els damnificats pel temporal al Delta

Comparteix

Una història sobre els problemes del riu Ebre i el mar Mediterrani que després del temporal Glòria s’ha convertit en realitat. Es tracta de ‘La Guerra de las Aguas’, un conte d’Ester Berenguer, il·lustrat per Raquel Garcia, els beneficis del qual aniran íntegrament destinats a ajudar els damnificats pel temporal al Delta.

Aquest relat breu explica, metafòricament, com la mar li declara la guerra al riu. Una història que l’escriptora calera va escriure l’any 2007, pel naixement de la seva primera néta, i que 12 anys després s’ha complert amb la catàstrofe del temporal Glòria. Berenguer explica que poc s’ho pensava que acabaria passant a la realitat.

Els beneficis de la venda del conte són gestionats per l’Associació de la Dona de la Cava, per ajudar a les persones que viuen al Delta de l’Ebre i que han patit danys a les seves propietats per l’efecte del temporal Glòria. El llibre només es pot comprar a través d’Amazon, tant en format paper com en versió digital.

Comparteix