Nous contenidors d’orgànica a les urbanitzacions nord

Comparteix

Els veïns i turistes de les urbanitzacions nord de l’Ametlla de Mar podran reciclar més fàcilment la fracció orgànica a partir de dilluns vinent.

Una seixantena de nous contenidors s’estan col·locant aquesta setmana a les illes existents de les Tres Cales, Sant Jordi i Calafat, amb la voluntat d’incrementar la recollida selectiva.

En total, seran 62 els nous contenidors que entraran en servei als punts de recollida ja existents, juntament amb els de paper i cartró, plàstic, vidre i resta. La instal·lació forma part del contracte que l’Ajuntament té amb el COPATE, que presta el servei de recollida. El tècnic de Medi Ambient, Xavier Solé, recorda què és la fracció orgànica.

Paral·lelament, el consistori posarà en marxa una campanya de sensibilització a les urbanitzacions enfocada especialment als turistes estrangers, ja que habitualment tenen altres pràctiques de reciclatge. El regidor d’Obres i Serveis, Vicenç Llaó, explica que s’editaran i repartiran uns fulletons informatius en diferents idiomes.

D’aquesta manera, l’Ajuntament vol seguir fomentant el reciclatge per incrementar la taxa de recollida selectiva al municipi. Cal recordar que també està a la disposició de la ciutadania el servei de la deixalleria municipal, oberta de dilluns a dissabte, i el servei de recollida de voluminosos a domicili, el segon i quart divendres del mes.

Comparteix