L’Estació Nàutica presenta a Navartur una nova oferta turística

Comparteix

L’Ametlla de Mar ha estat present aquest cap de setmana a Navartur, la Fira Internacional de Turisme de Navarra, de la mà de l’Estació Nàutica que ha presentat una nova oferta, destinada a parelles i famílies, per visitar la Costa Daurada i el Delta de l’Ebre aquesta primavera.

El nou paquet turístic inclou l’allotjament d’una o dues nits i realitzar una activitat nàutica a la costa del golf de Sant Jordi. Un producte estratègic pensat per incrementar l’ocupació durant la temporada baixa. Jordi Rom és el gerent de l’Estació Nàutica Costa Daurada.

L’oferta estarà vigent fins a meitats de juny i, en funció de la resposta, es podria recuperar a la tardor. La iniciativa, que s’ha presentat aquests dies a Navarra, també s’oferirà a Catalunya, en fires com la B-Travel o el Mercat d’Escapades. Tota la informació es pot trobar a estacionautica.com.

Comparteix