La Cala es disfressa per Carnestoltes

Comparteix

Les disfresses de pel·lícules mítiques de Disney s’emporten molts premis en un any amb canvis al Carnestoltes de l’Ametlla de Mar. El nou horari de la rua de dissabte i els premis extraordinaris han estat ben acollits per un públic que va sortir per gaudir d’una de les festes amb més disbauxa.

Els concursants sènior van desfilar dissabte, des de l’Ajuntament fins al Poliesportiu, on el Rei Carnestoltes i la Serafina van saludar el públic recitant el seu satíric discurs. Els participants van sopar al mateix pavelló gaudint de l’actuació d’un grup de versions abans de presentar la seva disfressa davant el jurat.

El premi gran de la nit, el de carrossa, se’l va emportar la llàntia màgica d’‘Aladdin’, valorat amb 350 euros més una gratificació de 60 euros, que també es va lliurar a l’altra carrossa participant. Una altra pel·lícula, Mary Poppins, va ser la comparsa guanyadora amb el seu ‘El Tio Vivo’ i es va emportar 200 euros.

A la categoria de grup, els ‘Yogurines’ de tota mena de sabors van ser els guanyadors, amb 150 euros. I la paradeta de llaminadures ‘Candy Ari’s’ va endur-se el premi de 100 euros en la modalitat de parella o trio. El premi extraordinari, també de 100 euros, va ser per ‘Les manses van a la fira’ damunt l’atracció dels bous.

Diumenge a la tarda la cita va ser per als més petits, amb la rua, un espectacle d’animació i el concurs infantil. ‘El meravellós món d’Alícia’ va ser escollida com a millor comparsa pel jurat i es va endur 100 euros. Les naus i coets espacials d’‘Encuentros en la tercera fase‘ van guanyar com a grup, amb un premi de 70 euros.

Els tirolesos d’‘October Fest‘ van emportar-se el de parella o trio amb 50 euros, i la maldat de ‘Harley Quinn‘ l’individual amb 30 euros. El premi extraordinari infantil va ser per ‘Baby’s Tio Vivo’, valorat en 50 euros. La festa va seguir amb una xocolatada. El regidor de Festes, Jordi Llaó, valora positivament els canvis d’enguany.

A banda de les rues i concursos, dissabte a la tarda el Rei Carnestoltes i la Serafina van fer ballar a tothom a la plaça Nova, envoltats de molt confeti. A més, dijous i divendres els centres educatius van fer les seves rues escolars i, durant tota la setmana passada, van haver-se de disfressar seguint les ordres del Rei.

Fotografies Premis Sènior:

Fotografies Premis Infantil:

Comparteix