El servei de Primera Acollida ofereix formació a onze nouvinguts

Comparteix

Onze persones nouvingudes han rebut formació durant el darrer mes a l’Ametlla de Mar, a través del servei de Primera Acollida que ofereix el Consell Comarcal. El curs, que s’ha impartit al Telecentre, els ha permès tenir un coneixement sobre la societat catalana i el seu marc jurídic.

Divendres passat, l’alcalde i conseller comarcal Jordi Gaseni va fer entrega dels diplomes acreditatius als participants. En l’acte també hi va participar la regidora de Formació i Treball, Jani Brull, qui remarca que l’objectiu del servei és aconseguir la plena integració de les persones nouvingudes.

Les persones que han participat en el curs provenen d’Ucraïna, Colòmbia, Perú, Hondures, Senegal i Marroc. El servei de Primera Acollida s’inclou en el Pla Comarcal de Ciutadania i Immigració del Baix Ebre, i té la finalitat de promoure l’autonomia i la igualtat d’oportunitats.

Comparteix