El Carnestoltes a l’Ametlla de Mar comença a les escoles

Comparteix

Pirates, animals marins o submarinistes són algunes de les disfresses que es veuran dijous i divendres a les rues dels centres educatius caleros.

El Carnestoltes comença als centres educatius de l’Ametlla de Mar. Aquest dilluns, els més menuts han rebut les ordres del Rei Carnestoltes i, durant tota la setmana, hauran d’anar disfressats amb pijama, d’esportistes o amb un pentinat extravagant. La setmana de la disbauxa culminarà dijous i divendres amb les rues escolars.

Els alumnes de l’Escola Sant Jordi seran els primers a desfilar, dijous a les 15 h, per la Rambleta. Enguany, la temàtica girarà entorn de la mar i cada curs representarà des d’animals marins, submarinistes fins a vaixells. La directora Fàtima Garcia remarca que els més grans han treballat la conscienciació pel medi ambient.

Divendres a les 10 h serà el torn dels xiquets i xiquetes de la Llar d’Infants Xerinola, que es disfressaran de pirates. De fet, al llarg de la setmana, ja s’aniran preparant portant un element identificatiu d’aquesta temàtica, menys el dijous que la disfressa serà lliure. La directora Consol Ferré apunta que la rua serà amb les famílies.

Tots dos centres han utilitzat materials reciclables per la confecció de les disfresses, per tal que les rues siguin més sostenibles mediambientalment. Els més petits també tindran l’opció de disfressar-se durant el cap de setmana. I és que diumenge serà quan se celebrarà la rua i concurs infantil que organitza la regidoria de Festes.

Comparteix