L’Escola Nauticopesquera comença el Cicle de Vela

Comparteix

L’Escola Nauticopesquera de l’Ametlla de Mar estrena els estudis de Tècnic Esportiu en Vela. L’institut de referència en formació marítima de Catalunya ha iniciat aquesta setmana el curs d’aquest nou cicle formatiu de grau mitjà, que formarà a futurs monitors i entrenadors d’iniciació a la vela.

Són set els alumnes que van començar les classes dilluns, després d’haver superat una prova d’accés. De fet, el mateix centre va oferir un curs perquè els aspirats es preparessin. El director de l’Institut Escola de Capacitació Nauticopesquera, Miguel Sainz de Aja, es mostra satisfet de poder oferir aquesta nova formació.

Els estudis tenen una part comuna i una específica, per capacitar-se en l’aparell fix o lliure. L’Escola Nauticopesquera és el primer centre de les Terres de l’Ebre que ofereix aquesta formació, que s’emmarca dins l’Estratègia Marítima de Catalunya i que reforça la Destinació de Turisme Esportiu en Vela del municipi.

Comparteix