Detenen un home acusat de robar una autocaravana

Comparteix


La Policia Local de l’Ametlla de Mar i els Mossos d’Esquadra van detenir aquest dimecres a la tarda un home com a presumpte autor d’un robatori d’una autocaravana. El detingut hauria sostret el vehicle estacionat fent un pont i causant danys en altres cotxes aparcats, durant la seva fugida.

Després de rebre la denuncia del propietari de l’autocaravana i l’avís d’alguns testimonis, la Policia Local va iniciar una recerca que es va saldar amb la localització del vehicle amagat prop del camí paral·lel a l’AP-7, que uneix el nucli urbà i Les Tres Cales, i amb la identificació d’un grup de persones.

Una d’aquestes corresponia al conductor que hauria sostret l’autocaravana, pel qual l’home va ser detingut. L’arrestat va ser conduït a la comissaria de districte dels Mossos, qui es van fer càrrec de les diligències policials, a l’espera de passar a disposició judicial.

Comparteix