Humana recull prop de 20 tones de tèxtil usat l’any passat

Comparteix

L’Ametlla de Mar va reciclar als contenidors de la Fundació Humana gairebé 20 tones de tèxtil usat durant el 2019. Concretament, són 19.517 kg de roba que tindran una segona vida. Aquesta xifra representa un lleuger descens, de prop d’un 2%, respecte al que es va dipositar l’any anterior.

Un descens que, segons Humana, no és significatiu perquè la recollida selectiva de roba usada al municipi es manté, i en els darrers anys es reciclen més de 19 tones anuals. Això equival a unes 44.000 peces. Des d’aquesta Fundació, Joan Carles Montes remarca la importància de donar a la roba una segona vida.

Aquesta reutilització també va representar, a escala ambiental, un estalvi local de 62 tones de CO₂ a l’atmosfera durant l’any passat. A l’Ametlla de Mar, Humana disposa de sis contenidors repartits pel municipi per facilitar el reciclatge i la posterior reutilització de roba i tèxtil usat.

Comparteix