10 restaurants caleros participen a les Jornades de la Galera

Comparteix

La galera és la protagonista de la primera jornada gastronòmica de l’any. Del 7 de febrer a l’1 de març, les quatre Viles Marineres de les Terres de l’Ebre -entre elles l’Ametlla de Mar- s’uneixen un any més oferint menús gastronòmics als restaurants per promocionar aquest crustaci.

Una cinquantena de restaurants, deu dels quals de l’Ametlla de Mar, participen enguany en les jornades. En tots els menús, la galera hi serà present però en múltiples variacions culinàries. Per exemple, des de xarrup o crema de galera fins a galeres rostides, saltejades o fins i tot adobades.

Tot això, maridat amb vins del territori de la DO Terra Alta. Els menús als restaurants caleros tindran un cost d’entre els 25 i 38 euros per persona. La regidora de Turisme, Maite Boquera, ha destacat que s’aprofita que la galera està en el seu moment àlgid gastronòmicament parlant, per promoure que la gent visiti el municipi.

De fet, com a novetat, enguany s’han incorporat paquets turístics que ofereixen una nit d’allotjament a l’Hotel del Port o al Càmping Ametlla, l’opció de tastar un dels menús gastronòmics i fer una passejada turística pel municipi. Tota la informació es pot consultar a www.visitametllademar.com

Comparteix