42 nadons són els primers a rebre el reconeixement de l’Ajuntament

Comparteix

Els nadons caleros nascuts l’any passat són els primers a rebre un obsequi de l’Ajuntament. La regidoria de Famílies reconeix i entrega, des d’inicis de 2019, un conjunt de regals a les parelles amb nounats.

Un total de 42 nens i nenes, nascuts durant l’any passat, són els que primer s’han beneficiat d’aquesta ajuda. La regidora de Famílies, Mayte Puell, ha destacat la bona acollida d’una iniciativa que segueix funcionant.

El reconeixement consisteix en un conjunt de regals tant pel mateix nadó i com també per als seus familiars, per tal d’ajudar-los en els primers mesos de vida. Puell recorda quins són els obsequis que entrega l’Ajuntament.

En els pròxims dies, la regidoria contactarà amb les famílies per entregar els lots corresponents als nadons nascuts entre els últims mesos de l’any 2019 i els primers dies del 2020.

Comparteix