Surten a la venda les entrades pel concert de Candelera

Comparteix

Les entrades pel concert de Candelera d’Itaca Band i XEIC ja estan a la venda. Tots dos grups actuaran dissabte 25 de gener, al Poliesportiu de l’Ametlla de Mar. La regidoria de Festes ha obert aquest divendres la venda d’entrades per Internet, i pròximament també es podran comprar a l’Ajuntament.

Itaca Band portarà al municipi la seva gira ‘La Lengua de los Pájaros’, mentre que XEIC presentarà el seu últim disc ‘Delta’. La nit de concerts, que començarà a les 00.45 h, finalitzarà amb discoteca mòbil a càrrec de Mireia DG. El regidor de Festes, Jordi Llaó, explica que s’han mantingut els preus de les entrades.

Com apuntava Llaó, el preu de l’entrada anticipada és de 10 euros més els costos de gestió en el cas de comprar-les aquí. A partir del dia 20 de gener, també es podran adquirir a l’Ajuntament, així com els abonaments de Festa Major. La mateixa nit del concert, l’entrada costarà 12 euros a taquilla. 

Comparteix