La Cala acomiadarà l’any 2019 i donarà la benvinguda el 2020 amb tres propostes festives

Comparteix

El ball tradicional i la música més moderna no faltarà a l’Ametlla de Mar per la nit de cap d’any. La sala de la Societat, la carpa del parc del Bon Repòs i el Casal d’Avis seran els emplaçaments on es podrà moure l’esquelet fins a altes hores de la matinada.

La SCER torna a apostar pel ball, enguany amb la música en directe del Duo Rubens. A més, també dona la possibilitat de portar-se el sopar i menjar-se el raïm a la mateixa Sala. L’entrada serà de 10 euros pels socis i 12 pel públic general. Joan Pere Brull és el president de la SCER.

L’Ajuntament, per la seva banda, ha organitzat una festa a la Carpa del parc Bon Repòs per començar el 2020 amb els millors èxits musicals actuals. La Festa Nit de Cap d’Any 2020 començarà a la 1 h i comptarà amb els dj’s Sergio Calero i Òscar Sánchez.

Les entrades anticipades tenen un cost de 10 euros, mentre que a taquilla valdran 13, ambdues amb consumició. Es poden comprar a Expert Serafí, al bar La Kla Frankfurt i a Mira qué Colchón.

Per últim, el casal d’Avis també oferirà a partir de les 21 h sopar i més tard, hi haurà ball. Els assistents s’han hagut d’apuntar prèviament per un preu de 60 euros.

Comparteix