L’Ajuntament millora diversos camins del terme municipal

Comparteix

D’una banda, han finalitzat els treballs per asfaltar el camí Nou de la Barrera i per també eixamplar el del Lligallo de Manra, dos vies molt pròximes a l’N-340. I de l’altra, s’estan arranjant diferents camins secundaris molt utilitzats.

Al camí del Lligallo de Manra s’ha recuperat l’amplada de la via, que havia perdut part de l’asfalt, i s’ha fet un doble tractament superficial. Mentre que al Nou de la Barrera s’ha reparat la zona més malmesa, estenent terres abans d’aplicar el reg asfàltic. Les obres han tingut un cost d’uns 17.000 euros, subvencionats pel Consell Comarcal.

A banda de pavimentar i recuperar amplada de trams d’aquestes vies rústiques, la regidoria d’Obres i Serveis continua treballant per millorar la mobilitat en aquests camins secundaris. Per exemple, s’estan netejant els vorals de camins com el de Tres Cales, la carretera vella o el camí de les Vinyases. Ho explica el regidor Vicenç Llaó.

Comparteix