Nou sistema de gestió de cues al taulell del CAP

Comparteix

Després d’implementar fa dos mesos amb èxit la crida anònima a les consultes, el centre de salut ha fet un pas més per agilitzar l’activitat administrativa amb la informatització dels torns d’espera.

El CAP de l’Ametlla de Mar posa en marxa un nou sistema per gestionar les cues al taulell d’atenció al pacient. Els pacients que hagin de fer algun tràmit al taulell de l’entrada, caldrà que a partir d’ara agafin un tiquet amb el número del seu torn. En una pantalla instal·lada a la mateixa recepció, s’anirà cridant per ordre.

La referent de gestió del CAP, Christine Sancho, explica que el sistema permet una major organització.

El nou sistema gestionar els torns d’espera s’afegeix al que es va posar en marxa a l’octubre per anonimitzar la crida dels pacients per entrar a les consultes. La direcció del CAP ha fet un balanç molt positiu dels primers mesos de funcionament, que ha estat ben acollit per part dels mateixos usuaris.

Comparteix