Dissabte s’escollirà la Pubilla Major, l’Hereu i la Pubilla Infantil de la Candelera 2020

Comparteix

La cita tindrà lloc aquest dissabte, a les 18 h, al Poliesportiu Municipal Galetet.

A menys de dos mesos perquè comenci la Festa Major de l’Ametlla de Mar, arriba l’esperat acte d’elecció de les Pubilles i Hereus, i la presentació dels Quintos.

La Candelera 2020 comptarà amb 21 pubilles grans, 19 de petites i 7 hereus infantils. Tots pujaran a l’escenari acompanyats del representant de l’entitat, i dipositaran el sobre amb el seu nom en una urna. Seran les mans innocents dels seus homòlegs del 2019 qui escolliran la Pubilla Major i l’Infantil, amb les respectives Damisel·les i l’Hereu.

Jordi Llaó és el regidor de Festes:

Els altres protagonistes seran els Quintos nascuts el 2000. En total, una quarantena de joves seran els encarregats de portar la imatge de la Verge en solemne processó, el pròxim 2 de febrer. En l’acte, se’ls lliurarà la dessuadora amb el nou disseny d’enguany.  També rebran un record, les pubilles i hereus de la Candelera 2019.

Després, a la nit, la festa continuarà a la carpa municipal del parc del Bon Repòs amb els DJs Mireia DG, Oscar Sánchez i Sergio Calero, a partir de la 1 h. L’entrada anticipada té un preu de 8 euros i es pot adquirir al Frankfurt LaKla. A taquilla el seu cost serà de 10 euros. Ambdues inclouen una consumició.

Comparteix