Més il·luminació aquest Nadal als carrers de l’Ametlla de Mar

Comparteix

La il·luminació nadalenca s’encendrà aquest dijous a la tarda, des del parc del Bon Repòs a la resta del municipi.

Arriba el Nadal a l’Ametlla de Mar amb la tradicional encesa de llums. D’aquesta manera, quedaran enllumenats els carrers principals del centre i també de les urbanitzacions amb l’objectiu de fer ambient nadalenc a tot arreu.

De fet, l’Ajuntament ha millorat enguany la il·luminació nadalenca en diversos punts. Per una banda, s’ha ampliat el tendal del carrer Sant Joan fins al carrer de l’Àngel i s’han instal·lat llums a la zona comercial i al Centre Social de Les Tres Cales. També s’ha reforçat el parc del Bon Repòs, la plaça de l’Olivera i el carrer Major. Jordi Llaó és el regidor de Festes:

L’acte d’encesa s’iniciarà a les 18 h, amb una cercavila musical protagonitzada pels alumnes de l’Escola Municipal de Música, que sortirà des de l’Ajuntament fins a arribar al Bon Repòs. Des del pi més gran del parc, l’alcalde, la Pubilla Major, l’Infantil i l’Hereu de la Candelera 2019 encendran l’enllumenat. En acabar, hi haurà xocolatada per a tots els assistents.

Comparteix