L’Àrea de Turisme aposta per potenciar els comerços locals en el 37è Concurs d’Aparadors de Nadal

Comparteix

Els tradicionals premis no inclouran enguany les façanes particulars i se centraran només en les decoracions dels establiments participants. L’altra destacada novetat és que el jurat passa a ser popular i tothom podrà votar els aparadors guanyadors. 

En aquesta edició, s’ha creat un quart premi que reforçarà l’aposta per fer valdre el treball dels comerciants per guarnir els aparadors i l’interior de les seves botigues. Els que més agradin seran premiats amb xecs per valor de 175, 150, 125 i 100 euros. Els interessats en participar del Concurs, es poden inscriure fins al dia 13 a l’Oficina de Turisme.

Qui triarà els aparadors guanyadors serà un jurat popular. Els ciutadans podran escollir fins a tres establiments, a través d’unes butlletes que es lliuraran en els comerços participants i que s’hauran de dipositar a l’Ajuntament o a Turisme. Les votacions seran del 16 al 20 de desembre, al migdia. Damià Llaó és el gerent de l’Àrea Municipal de Turisme.

A més, les persones que participin en la votació popular entraran en un sorteig de dos menús gastronòmics per a les pròximes Jornades de la Galera. Els premis es lliuraran, com és habitual, el dia 24 a la plaça Nova abans de l’arribada del Pare Noel. Les bases íntegres es poden consultar a www.visitametllademar.com

Comparteix