Merescuda i esperada victòria de la Cala a la Ràpita

Comparteix

El 1r equip de futbol de la S.C.E R de l’Ametlla de Mar va guanyar dissabte a la tarda per 0 gols a 3 al camp de la Rapitenca B.

Els caleros, en un dels millors partits de la temporada van assolir la tan desitjada victòria i ho van fer de manera contundent amb un 0 a 3 i davant d’un rival que venia de golejar al camp del líder per 3 gols a 9.

En aquesta ocasió, els de l’Ametlla de Mar van afegir l’encert de cara a porta al bon joc, remeiant la principal mancança de l’equip aquesta temporada. Primer Toni Calafat i posteriorment Froi Martí i Aleix Vizcarro foren els golejadors de l’equip calero. El marcador hauria estat més ampli si un cop de cap de Sam Garcia no s’hagués estavellat al travesser.

Aquesta pot ser setmana de sis punts, ja que dimecres els de l’Ametlla de Mar recuperaran el partit ajornat davant del Sant Jaume, que és cuer a la classificació amb 0 punts. El partit es disputarà a partir de les 8,30 de la tarda.

Els caleros segueixen a la 13 posició de la classificació, però amb 16 punts, els mateixos que el 12è la Rapitenca B i a 3 punts de l’11 que és el Godall i que es posa a l’abast dels caleros si dimecres aconsegueixen la victòria.

Comparteix