L’Ametlla de Mar estrena el distintiu de Vila Marinera de Catalunya

Comparteix

Són dotze els municipis que han entrat a formar part d’aquesta nova marca turística especialitzada.

En un acte celebrat aquest dimecres a Begur, la regidora de Turisme, Maite Boquera, va rebre l’acreditació de mans de la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón.

El nou distintiu està enfocat a les poblacions que tenen una marcada personalitat marinera, com és el cas de l’Ametlla de Mar, on destaquen la tradició pesquera, la cultura gastronòmica i els actius paisatgístics. La regidora de Turisme, Maite Boquera, celebra que formar part de la marca Barris i Viles Marineres suposarà una major promoció turística.

D’aquesta manera, l’Ametlla de Mar entra a formar part d’un pla específic de l’Agència Catalana de Turisme, on es desenvoluparan accions promocionals i de formació, es podrà disposar d’informes d’intel·ligència de mercat, o s’incrementarà la visibilitat als canals de Catalunya Experience, entre altres.

Comparteix