Els alumnes de primària de l’Escola Sant Jordi treballen la intel·ligència emocional a través de tallers

Comparteix

Es tracta del projecte ‘Paint Emocions’, impulsat des del Servei d’Intervenció Socioeducativa (SIS), que té com a objectiu posar en pràctica aspectes com l’autoconeixement, l’autoestima, l’autocontrol, l’empatia i la resolució de conflictes.

Els tallers estan adreçats als alumnes d’entre 3r i 6è de primària, i es realitzen en horari del menjador escolar, els dimecres de 15 a 16 h de la tarda, en grups reduïts d’una quinzena d’infants. El projecte tindrà una durada de deu sessions de periodicitat setmanal, i s’allargarà fins inicis de l’any vinent. Jani Brull és la regidora d’Educació:

Des del SIS insisteixen però que l’educació emocional no només està present a l’escola, sinó que també ha de ser en la resta d’àmbits de la vida. Per això, s’ha involucrat a les famílies des del principi del projecte, per reflexionar i compartir situacions. A més, està previst que una d’aquestes sessions es faci de manera conjunta amb els fills i filles.

Comparteix