Més de 600 metres lineals de canonades renovats en els últims anys

Les obres de la nova canalització del carrer Candela han finalitzat recentment.
Comparteix

L’Ajuntament ha realitzat la substitució de diversos trams de la xarxa de clavegueram i d’aigua potable del nucli urbà.

L’Ajuntament ha renovat més 600 metres lineals de canonades del nucli urbà en els últims tres anys. A hores d’ara, s’han canviat 420 metres de clavegueram i 190 d’aigua potable, davant els problemes que generaven pel seu mal estat. L’última actuació s’ha efectuat aquests dies al carrer Candela, on la següent fase serà l’adequació del paviment.

Les noves canonades evitaran qualsevol filtració al subsol i les molèsties ocasionades per reparacions i neteges puntuals. A més, en el cas de les canonades d’aigües residuals, també eviten possibles males olors. El regidor d’Obres i Serveis, Vicenç Llaó, explica que la voluntat és seguir treballant per millorar la xarxa municipal de clavegueram i aigua potable.

Les actuacions realitzades fins ara s’han centrat en diversos trams dels carrers Bruc, Països Catalans, Santiago Rusiñol, Pau Casals, Catalunya, Mar, del Pou i darrerament el Candela. Durant els pròxims tres anys, està previst continuar amb les millores, renovant 420 metres més de la xarxa de clavegueram i 390 més d’aigua potable.

Comparteix