La Cala aposta per un Mercat de Nadal local del 5 al 8 de desembre

Comparteix

Les parades de comerços i entitats s’instal·laran en una carpa al parc del Bon Repòs.

Comerços i entitats participaran en el primer Mercat de Nadal de l’Ametlla de Mar. Entre el 5 i el 8 de desembre, s’instal·larà al parc del Bon Repòs una gran carpa on hi haurà diferents expositors locals i activitats paral·leles per dinamitzar les compres. La inauguració coincidirà amb l’encesa dels llums que guarniran els carrers del municipi durant les festes.
 
Aquesta fira nadalenca serà un aparador dels regals, decoració o productes gastronòmics que es poden trobar als establiments locals, i alhora també vol ser un espai per les associacions caleres. Per això, l’alcalde Jordi Gaseni explica que l’objectiu és crear un punt de trobada de comerços i entitats, i promocionar les compres de Nadal a la població.

Per complementar les diferents parades, durant el Mercat s’oferiran activitats per a tots els públics com tallers infantils, cantada de nadales, contacontes, teatre, vermut electrònic o degustacions de rom cremat, figues i borranyes. La carpa obrirà portes dijous 5 a les 18 h, després de l’encesa de llums, i estarà oberta la resta de dies entre les 10 i les 20.30 h.

Comparteix