Torna el Gran Recapte d’Aliments fent una crida a sumar voluntaris

Comparteix

El pròxim divendres 22 i dissabte 23 té lloc l’onzena edició de la campanya més important de recollida d’aliments bàsics.

El Banc d’Aliments busca voluntaris pel Gran Recapte a l’Ametlla de Mar. Tot i la bona resposta dels caleros en les donacions, l’organització demana més voluntariat per cobrir tots els punts de recollida.

De moment, hi ha confirmats una quarantena de voluntaris que recolliran aliments bàsics a diferents superfícies comercials de la població, per donar-los a les persones més necessitades. Una xifra insuficient per poder cobrir tots els torns. La responsable local del Gran Recapte, Dolors Cervera, explica la importància de participar activament recollint aliments.

L’any passat es van recollir un total de 4.466 quilos d’aliments bàsics. Enguany, es recolliran aliments a set establiments diferents de l’Ametlla de Mar. L’objectiu del Gran Recapte d’Aliments és recollir productes que no caduquin a curt termini, especialment oli, conserves i llet, per tal d’ajudar a aquelles famílies que més ho necessiten.

Comparteix