Noves propostes a #losdOmenges de l’Ateneu Calero de la SCER

Comparteix

La xerrada ‘De la pintura que entenc, a la pintura que no entenc’ serà la primera de les diverses propostes que tindran lloc els diumenges a les 12 h del migdia al Centre d’Interpretació de la Pesca.

L’entitat cultural ha programat dues xerrades sobre la pintura i literatura femenina per aquests pròxims diumenges de novembre. Ambdues cites tindran lloc a les 12 h del migdia al Centre d’Interpretació de la Pesca.

‘De la pintura que entenc, a la pintura que no entenc’ obrirà aquest diumenge un nou cicle de propostes culturals. Serà una xerrada sobre les diferents tendències de pintura des de finals del segle XIX fins a finals del segle XX, a càrrec de Montse Cateura qui explica que es farà un recorregut per les tendències de l’època contemporània.

A més, de cara al bon temps, està prevista una sortida al Museu d’Art Contemporani de Vilafamés (Castelló) per complementar la conferència. La següent activitat tindrà lloc el dia 27 amb una xerrada que tractarà l’ofici d’escriure des d’una vessant femenina, convidant diverses escriptores tant de l’Ametlla de Mar com de la resta del territori.

Comparteix