S’aprova definitivament el projecte per construir dues noves rotondes per accedir a l’N-340

Comparteix

Les rotondes milloraran la connexió de la via TV-3025 amb l’N-340, tant en sentit nord com sud, evitant els encreuaments.

Un any després de treure-ho a informació pública, el Ministeri de Foment va donar divendres passat llum verda al projecte, que facilitarà la incorporació a la via nacional evitant els actuals encreuaments, tant en sentit nord com sud.

Les rotondes permetran crear un enllaç en forma de diamant, connectant millor la TV-3025 a l’N-340 així com la resta de camins pròxims. D’aquesta manera, els veïns que vulguin anar cap a Tarragona des del nucli urbà, per exemple, no caldrà que facin un gir a l’esquerra havent de creuar el carril contrari. Jordi Gaseni és l’alcalde de l’Ametlla de Mar.

L’objectiu final de l’actuació és el d’incrementar dels nivells de seguretat viària. El projecte forma part d’un conjunt d’obres per construir tres noves rotondes i millorar tres nusos viaris més en els municipis ebrencs per on passa l’N-340. El pressupost total estimat és d’uns 2,8 milions d’euros.

Comparteix