Noves eleccions generals aquest diumenge

Comparteix

Més de 4.000 caleres i caleros exerciran el seu dret a vot aquest diumenge en les Eleccions Generals, des de 9 h del matí a les 20 h del vespre a l’Institut Candelera.

La Cala tornarà a les urnes aquest diumenge en la repetició de les Eleccions Generals, després que no s’aconseguís formar un govern a l’Estat espanyol amb els resultats dels comicis de l’abril passat. Més de 4.000 caleres i caleros podran exercir el seu dret a vot al col·legi electoral del municipi que és l’Institut Candelera.

En concret, són 4.406 les persones censades a l’Ametlla de Mar cridades a les urnes. Podran emetre el seu vot des de 9 h del matí a les 20 h del vespre. Amb els resultats locals i els de la resta de municipis de la demarcació de Tarragona, es coneixerà qui ocuparà els sis escons tarragonins al Congrés dels Diputats i els quatre del Senat.

Cal recordar que per votar s’ha de portar un document identificatiu com el DNI, el passaport o el permís de conduir. Els resultats locals es podran conèixer el mateix diumenge a la nit a www.lacalartv.cat i les xarxes socials. I l’endemà dilluns hi haurà una taula d’anàlisi amb representants polítics al ‘Sempre amb tu’, a partir de les 12 h.

Comparteix