L’Ajuntament contracta en pràctiques dos joves beneficiaris del programa ‘Joves en pràctiques’

Comparteix

Els joves realitzaran tasques administratives a diferents departaments del consistori del 31 d’octubre de 2019 fins al 30 abril de 2020.

Dos joves menors de 30 anys han començat a treballar en pràctiques a l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar, gràcies al programa ‘Joves en pràctiques’. Els joves contractats tenen estudis de l’àmbit administratiu i realitzaran tasques en diferents departaments del consistori durant un període de 6 mesos.

És el segon any que l’Ajuntament s’adhereix a aquest programa, subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) que té com a objectiu facilitar als joves l’accés al mercat laboral. La regidora de Formació i Treball, Jani Brull, explica quins requisits han de tenir els candidats per poder formar-hi part.

Les dues persones estaran treballant a l’Ajuntament fins al 30 d’abril de 2020. El programa ‘Joves en pràctiques’ incentiva la contractació de joves amb formació per millorar la seva ocupabilitat, amb l’adquisició de les aptituds i competències i afavorir, d’aquesta manera, la seva incorporació al mercat laboral.

Comparteix