Retiren 80 kg de deixalles del fons marí de la platja de Pixavaques

Comparteix

La iniciativa, organitzada per l’empresa de submarinisme Ametlla Diving, va reunir una trentena de bussejadors que van netejar el fons marí.

Aquest diumenge, una trentena de bussejadors van realitzar una neteja subaquàtica, organitzada per l’empresa Ametlla Diving. El seu propietari, Miguel Ángel Medina, explica alguns dels residus que van extreure de l’aigua i remarca que l’objectiu principal de l’activitat era la conscienciació.

Precisament, després de fer la immersió, els submarinistes van assistir a una xerrada sobre la importància de la conservació del medi marí, a càrrec de la biòloga del projecte Sanamares, Estíbaliz Parras. Aquest és el segon cop que s’ha fet una neteja d’aquestes característiques a la cèntrica platja de Pixavaques.

Comparteix