El fons marí de la platja de Pixavaques es netejarà aquest diumenge

Comparteix

És el segon cop que s’organitza una neteja d’aquestes característiques en una de les cales més cèntriques de l’Ametlla de Mar. L’activitat està oberta no només als submarinistes, ja que les persones que vulguin podran participar en una recollida de residus a la platja.

Els bussejadors expliquen que, cada cop més, noten la presència de plàstics i residus dins el fons marí. Per això, Irene Gutiérrez, de l’empresa de submarinisme Ametlla Diving organitzadora de l’activitat, fa una crida a sumar-se diumenge a netejar la platja de Pixavaques, tant per dins com per fora de l’aigua.

La neteja s’iniciarà a les 9 h. En el cas dels submarinistes, cal que tinguin titulació, i des de l’organització es facilitarà una botella d’oxigen, guia i ploms per poder fer la immersió. En acabar la neteja, els voluntaris podran gaudir d’una xerrada sobre la conservació del medi marí, a càrrec de la biòloga Estíbaliz Parras, que s’impartirà al Càmping Ametlla.

Els interessats poden fer la reserva a través del correu electrònic info@ametlladiving.com o trucant al 677 669 132.

Comparteix