La tempesta deixa 131 mm de precipitació a l’Ametlla de Mar

Comparteix

Tot i la intensitat, les incidències han estat menys importants comparades amb les afectacions d’altres municipis.

La pluja ha caigut amb força, aquest dimarts, amb registres de fins a 23 l/m2 en només mitja hora, acompanyada per ratxes de vent i onatge. La Policia Local i els Bombers van haver de fer algunes intervencions pels efectes de les precipitacions. Per exemple, es va tancar a la circulació la carretera del Port durant unes hores, on es va produir un petit despreniment al talús de la cova Llarga.

El temporal marítim era visible especialment des del passeig Marítim. També es van tallar al trànsit diversos barrancs, ara ja reoberts. La tempesta també va afectar el subministrament elèctric. Nombrosos abonats es van quedar a les fosques, així com l’enllumenat de diversos carrers. A més, les fortes pluges van provocar que el pas inferior de l’estació de trens quedés inundat.

Aquest matí, encara està prohibit l’accés i els usuaris han de passar pel pont de l’entrada. Precisament, el servei ferroviari és un dels més afectats. Tot i que les vies i catenàries al municipi no han sofert danys, si que se n’han produït entre l’Hospitalet i Salou. Per això, no circulen els trens en aquest tram i hi ha considerables retards. 

Comparteix