Creix l’interès per degustar l’arrossejat calero

Arrossejat 'Les veles' amb carpaccio de gamba roja i allioli, del Restaurant Les Veles.
Comparteix

Les Jornades de l’Arrossejat i el Peix de la Llotja finalitzen amb més de mig miler de menús servits.

Fins a 630 menús s’han servit en les Jornades Gastronòmiques del Peix de la Llotja i de l’Arrossejat de l’Ametlla de Mar, on hi han participat onze restaurants del municipi. L’increment no ha estat només en establiments adherits, sinó que també en menús servits.

Entre els dies 11 i 20 d’octubre, els restauradors han ofert les seves millors versions de l’arrossejat, el plat mariner per excel·lència de la cuina calera, acompanyades de diferents elaboracions amb el peix i marisc capturat diàriament pels pescadors. La regidora de Turisme, Maite Boquera, comenta que s’han servit més menús que en l’anterior edició.

A banda dels menús en els restaurants, l’Ametlla de Mar també va celebrar la Diada de l’Arrossejat el passat 12 d’octubre, que va sevir per donar pas a les darreres jornades gastronòmiques de l’any. L’objectiu ha estat posat en valor el producte de proximitat i la cuina tradicional i, alhora, promoure ampliar la temporada turística.

Comparteix