Neix l’Ateneu Calero de la SCER

Comparteix

L’entitat pretén aglutinar els moviments culturals de l’Ametlla de Mar i potenciar-los.

El món cultural de l’Ametlla de Mar creix amb l’Ateneu Calero de la Societat Cultural Esportiva i Recreativa. La nova entitat neix amb la idea de la necessitat d’aglutinar a totes les persones que volen promoure la cultura i potenciar els valors artístics locals.

Una mostra són les diferents presentacions literàries i recitals poètics que l’Ateneu ha organitzat en els primers mesos de vida, dins #elsBerenars i #losdOmenges. El president, Joan Borràs, remarca que volen ajudar a fer més gran la secció Cultural de la Societat.

Entre els projectes que posarà en marxa l’Ateneu hi ha apropar l’art a les escoles o promocionar la investigació històrica del municipi. Per això, el vicepresident Àngel Martí demana a les persones que treballen per la cultura local que s’inscriguin a l’entitat.

Per formar part de l’Ateneu, només cal ser soci de la SCER i sol·licitar l’ingrés. La següent activitat de la programació cultural és aquest diumenge a les 12 h, amb la presentació del nou llibre de Conxita Solans ‘Aquella Norton’, al Centre d’Interpretació de la Pesca.

Comparteix