La Cala celebra 35 anys de la Diada de l’Arrossejat

Comparteix

L’exitós concurs popular va aplegar les mirades del públic assistent a la Confraria de Pescadors, que també va poder degustar l’arrossejat.

La Diada de l’Arrossejat celebra els seus 35 anys consolidant-se com la festa gastronòmica per excel·lència de l’Ametlla de Mar. Centenars de persones van aplegar-se dissabte a la Confraria de Pescadors per gaudir de la cuina d’aquest plat típic mariner i per poder-lo tastar amb les degustacions servides per l’Ajuntament.

Els fogons van estar encesos tota la tarda, on una quarantena de participants van elaborar els seus millors arrossejats. Els sis guanyadors d’aquesta edició han estat les colles de Teresa Domènech, Enric Tomàs, Cristina Borràs, Àlex Sancho, Gemma Pascual i Albert Romeu. Tots ells s’han emportat el premi de Mestre Arrossejaire, valorat en 150 euros.

L’alcalde de l’Ametlla de Mar, Jordi Gaseni, posa en valor el relleu generacional entre els participants al concurs popular.

La tarda gastronòmica es va arrodonir amb l’animació musical de la xaranga i un espectacle infantil de màgia sobre el malbaratament alimentari. La Diada ha servit per donar el tret de sortida a les Jornades de Peix del Llotja. Fins al 20 d’octubre, els restaurants oferiran menús amb el peix i marisc de la Cala i l’arrossejat com a protagonistes.

Comparteix