Els compradors de la subhasta de peix online poden pagar ara amb targeta de crèdit

Comparteix

Un 20% del total de vendes a la Confraria de Pescadors ja es fa per Internet.  

Els compradors de peix a la llotja de l’Ametlla de Mar ja ho poden fer mitjançant una targeta de crèdit. La Confraria de Pescadors ha implementat un nou mètode de compra online on l’avalador és l’entitat bancària. Això ha fet incrementar el nombre de vendes per Internet, que ja suposen prop d’un 20% del total.

Aquest sistema de compra, que fa poc més d’un any que està en funcionament, evita que els compradors hagin de presentar un aval a la Confraria, si no que és el banc qui l’avala. Un model pràctic per estendre les vendes a altres punts del país, però també per ser més accessibles al sector de la restauració local.

Precisament, la Confraria vol impulsar aquest model de compra online entre els restauradors del municipi, ja que, d’una banda, els facilita poder comprar des de qualsevol lloc sense la necessitat d’assistir a la llotja i, de l’altra, tenir més facilitats pel pagament. La secretària Isabel Betoret comenta que el nou sistema ha permès augmentar les vendes per internet.

Una altra de les facilitats és que l’organització de les caixes de peix la realitza personal de la mateixa Confraria, fet que permet recollir la compra en acabar la subhasta. Cal dir que la compra per Internet és a temps real, al mateix moment que els compradors presencials ho fan a la llotja del municipi.

Comparteix