S’estrena un programa formatiu per inserir joves en el sector de la construcció

Comparteix

L’Institut Candelera estrena pissarres digitals a les aules i seguirà fomentant les llengües estrangeres.  

L’Institut Candelera comença el curs ampliant la seva oferta formativa. A partir del pròxim dilluns, entrarà en funcionament el Programa de Formació d’Inserció laboral (PFI) d’auxiliar de paleta i construcció, una nova proposta acadèmica adreçada a joves d’entre 16 i 21 anys que no han finalitzat l’educació secundària i que no treballen.

La iniciativa donarà la possibilitat a una desena d’alumnes a formar-se en el món de la construcció, com a paletes i pintors, i poder accedir al mercat laboral. A més, també poden tornar al sistema educatiu i continuar formant-se. El director del centre, Javier Sánchez, comenta que s’han hagut de construir noves infraestructures per poder fer les pràctiques.

Per altra banda, l’Institut continuarà fomentant els idiomes a les aules, realitzant diferents intercanvis lingüístics, tant en els alumnes com en el professorat. Com a novetat, Sánchez explica que s’engega un nou programa Erasmus per la formació del professorat en llengua anglesa i també s’introdueix les llengües estrangeres a tots els treballs de recerca. 

Una altra de les apostes d’aquest curs són les noves tecnologies. Enguany, les classes de secundària disposaran exclusivament de pissarres digitals, i unes renovades aules d’informàtica comptaran amb més ordinadors. De fet, el centre calero és un dels cinc ebrencs que participen en un pla pilot que fomenta l’ús de les noves tecnologies en l’educació.

Comparteix