Els usuaris abonats a l’aparcament Llibertat podran estacionar durant 6 hores gratuïtament

Comparteix

La mesura estarà vigent durant el període de temporada baixa, entre el 15 de setembre i el 15 de juny.

Els abonats al pàrquing Llibertat podran aparcar fins a 6 hores gratuïtament durant el dia. L’Ajuntament duplicarà les hores d’estacionament de franc durant el període de temporada baixa. D’aquesta manera, es passarà de les 3 hores actuals al doble, amb la voluntat que aparcar al centre urbà sigui més fàcil i alhora impulsar l’economia local.

La mesura entrarà en funcionament a partir del 15 de setembre i fins al 15 de juny. Els usuaris abonats podran estacionar 6 hores seguides, entre les 9 i les 24 h, sense cap cost. Un cop passades, el preu per hora serà de 3 euros com ja és vigent. Durant la franja nocturna –entre les 0 i les 9 h– es pot aparcar sense cap cost.

Aquesta és la segona mesura per ampliar les bonificacions de l’aparcament Llibertat, després que el consistori ja ampliés les condicions per poder ser abonats a qualsevol vehicle que tingui una vinculació amb el municipi. L’alcalde de l’Ametlla de Mar, Jordi Gaseni, afirma que l’objectiu és facilitar l’aparcament al nucli urbà.

Per abonar-se a l’aparcament de superfície, cal acreditar la vinculació del vehicle amb el municipi i pagar el preu anual de 10 euros. Per la resta d’usuaris, els preus durant el dia són de 50 cèntims d’euro durant les primeres 6 hores i, a partir d’aleshores, la tarifa és de 3 euros per hora. A la nit, cada hora té un cost de 25 cèntims.

Les xifres d’aquest estiu corroboren l’èxit de l’aparcament Llibertat, inaugurat l’estiu de l’any passat. Durant la temporada alta, entre el 15 de juny i el 15 de setembre, hi ha hagut 32.000 estacionaments. A més, el nombre d’abonats també ha incrementat en els darrers mesos i més de 800 persones ja gaudeixen de les bonificacions.

Comparteix