La plaça Catalunya acollirà l’acte central de l’11S a La Cala

Comparteix

Els actes de la Diada començaran aquesta nit amb una revetlla a la Sala de la Societat.

La Cala es prepara per celebrar la Diada Nacional de Catalunya. Demà dimecres, 11 de setembre, tindrà lloc l’acte institucional amb la hissada de la senyera. La celebració però arrenca aquesta nit amb una revetlla a la Sala de la Societat, i no al parc del Bon Repòs com estava inicialment previst, davant les previsions meteorològiques.

A partir de les 23 h, hi haurà un concert en directe del grup Tribut al Rock Català. I a continuació, la festa seguirà amb la sessió musical del DJ Sergio Calero. La revetlla està organitzada des de l’Ajuntament amb la col·laboració de la Secció Esportiva de la SCER. El regidor de Festes, Jordi Llaó, explica els motius del canvi d’ubicació.

La part més institucional de la Diada es viurà el dia 11 al matí amb la recepció oficial a l’Ajuntament i la posterior comitiva d’autoritats i entitats a la plaça Catalunya. Enguany serà el pintor calero Joan Rebull qui hissi la senyera, a partir de les 11 h. La Banda de la Cala, la de Cornetes i Tambors i la Coral Verge Candelera faran l’acompanyament musical.

L’ANC omple un bus per anar a la manifestació de Barcelona

Uns actes que s’avancen en horari per facilitar que els qui ho desitgin puguin assistir a la manifestació organitzada per l’ANC entre la plaça Espanya i la Gran Via de Barcelona. La Cala per la Independència ha emplenat un bus de 60 places que sortirà davant l’Oficina de Turisme a les 13 h. La coordinadora, Montse Gonzàlez, explica en quin tram s’ubicaran els caleros.

A les 17.14 h serà quan es donarà el tret de sortida a l’acte central, que constarà de tres blocs: el primer representarà la diversitat de la societat; el segon, què es pot fer com a societat i l’últim tindrà l’objectiu d’enviar un missatge al govern i al Parlament. D’altra banda, l’ANC local ha venut prop de 200 samarretes amb el lema ‘Objectiu Independència’.

Comparteix