Els nous aparcaments milloren la mobilitat al nucli urbà

Comparteix

La regidoria de Seguretat Ciutadana ha fet un balanç positiu d’un estiu “policialment tranquil”.

La creació de noves places d’estacionament ha millorat la mobilitat al nucli urbà. Així ho assegura la regidoria de Seguretat Ciutadana, després d’un estiu on no s’han registrat especials problemes per circular per dins el centre històric. El balanç és positiu també quant a fets il·lícits que no han crescut, en part per l’augment de la presència policial.

La posada en funcionament de l’aparcament Llibertat l’estiu passat, així com el nou pàrquing dissuasiu a Roques Daurades, han reforçat les zones d’estacionament existents i han permès millorar la fluïdesa del trànsit al centre urbà. El regidor Joan Manel Tello explica que el nombre de sancions per aparcar incorrectament s’igualen a la temporada anterior.

Per altra banda, durant aquests mesos, la Policia Local ha intensificat les hores de vigilància al carrer amb patrulles tant dins el centre urbà com per les urbanitzacions. Això ha estat possible gràcies a la incorporació de tres agents al cos. Tello afirma que ha estat un estiu policialment tranquil i que les denúncies registrades són semblants a l’any passat.

Durant aquests mesos, la Policia Local ha augmentat el nombre d’actuacions en temes com les incidències per soroll en els xalets de les urbanitzacions, l’estacionament de caravanes i furgonetes o l’acampada lliure als aparcaments de les platges, i també s’ha intensificat la inspecció de bars i guinguetes.

Comparteix