Els alumnes de Batxibac inicien el curs a Niça

Comparteix

Aquesta setmana, els alumnes del primer curs Batxibac estan realitzant una estada d’immersió lingüística en la ciutat francesa, on a banda de classes també realitzen diverses activitats lúdiques i culturals.

És el cinquè any que l’Institut Candelera organitza aquesta estada pels alumnes de primer de Batxibac. En concret, una desena d’alumnes s’hi van desplaçar diumenge i hi estaran fins al pròxim dissabte. Durant aquests dies, els alumnes són acollits per famílies autòctones i realitzen classes i sortides pels voltants de la ciutat.

Javier Sánchez és el director de l’institut calero.

Durant el curs, els alumnes també realitzen una altra estada lingüística a Bèlgica. L’objectiu d’aquestes estades és posar en pràctica la llengua francesa, immergir-se en la seva cultura i fomentar la interrelació entre les nacionalitats.

Comparteix