El Futbol Sala de l’AME entra en acció

Comparteix

L’equip calero, que milita a la Lliga de Futbol Sala de les Terres de l’Ebre, comptarà aquest any amb tres novetats a la plantilla.

L’equip de Futbol Sala de l’AME de l’Ametlla de Mar ha començat els entrenaments aquesta mateixa setmana i dissabte tenen el primer partit de preparació, serà a les 17 h de la tarda a Roquetes, davant l’equip de la població. Els caleros van començar els entrenaments dilluns passat amb una plantilla que s’assembla molt a la de l’any passat.

Així i tot, les baixes que s’han produït a l’equip, sobretot les d’Èric Cros i Froi Martí, aquest integrat a la plantilla del 1r equip de futbol, han obligat a fer noves incorporacions.

Les novetats seran Albert Bardí, Aitor Sánchez i Carlos Juamanchuno, que s’afegiran als que continuen de la temporada anterior, Josep Argentó, Aleix Martí, Eduard París, Adrià Soriano, Ivan Benaiges, Gerard Figueres i Marc Medrano, que seran entrenats per Marc Pallarés, el qual, està esperançat en millorar els resultats de l’any anterior, en el qual es van classificar 9es a la lliga.

La competició oficia, s’iniciarà el 21 de setembre i els caleros visitaran la pista del TM Tortosa.