L’Escola Sant Jordi oferirà un servei d’acollida matinal per a tots els alumnes

Comparteix

A partir del pròxim 12 de setembre i durant tot el curs, les famílies que ho necessitin podran deixar els seus fills i filles a l’Escola, a partir de les 8 h i fins a les 9 h del matí. Els interessats han de presentar el full d’inscripció al mateix centre, al llarg d’aquesta setmana.

A una setmana vista de l’inici de classes, el centre educatiu calero ja ho té tot a punt per encarar el nou curs escolar. Enguany entre les novetats, destaca aquest espai lúdic d’acollida, dirigit a tot l’alumnat del centre, que pretén facilitar la conciliació de la vida laboral amb els horaris escolars.

La directora de l’Escola, Fàtima Garcia, explica que l’empresa encarregada a gestionar el servei serà Actiesport, la mateixa de les activitats extraescolars.

El servei es podrà contractar de manera fixa, durant tot el curs, amb una quota mensual o bé puntualment, per dies. Durant aquesta setmana, les famílies interessades, hauran de presentar el full d’inscripció a la secretaria de l’Escola.

Comparteix