El Club Bàsquet l’Ametlla de Mar jugarà dissabte el primer partit de preparació d’aquesta pretemporada

Comparteix

El bàsquet calero va iniciar els entrenaments el passat 27 d’agost amb moltes novetats a l’equip i disposats a millorar els bons resultats obtinguts la temporada passada, la primera en competició oficial federada.


L’equip calero, que tornarà a dirigir l’experimentat Carlos Vila, ha iniciat la pretemporada fa pocs dies. Els caleros, que han patit algunes baixes al llarg de l’estiu, han incorporat quatre nous jugadors, Mario Espi, Domènec Duran, Erik Tallada i Manu Muñoz, aquests darrers, estudiants de l’Escola Nàticopesquera.

Completaran la plantilla l’Oriol Arbós Aitor Gabilan, Xavier Subirats, Santi Duque, Arnau Juan, Guillem Mayor, Josep Sancho i Albert Samarra. Els entrenaments els duen a terme els dimarts i els divendres de 20.30 a 22 h del vespre. L’objectiu dels caleros és millorar els resultats de l’any passat i sobretot, consolidar el bàsquet a la població.

Albert Samarra és president i jugador de l’equip.

La competició territorial, en la qual competeix l’equip, s’iniciarà el 28 de setembre. Fins al moment, l’equip ha previst tres partits amistosos de preparació. El primer el jugaran dissabte a les 7 de la tarda a Sant Carles de la Ràpita davant del Club Bàsquet Rapitenc els Alfacs de la categoria territorial.


Dissabte dia 14 de setembre el rival serà el Club Bàsquet Cambrils de la 3a Catalana en el marc del Memorial Amar Bouazaoui que es disputarà al Poliesportiu Municipal Galetet, i el 21 de setembre, els caleros tornaran la visita als cambrilencs.

Comparteix