La Cala segueix la pretemporada davant de La Cava B

Comparteix

El 1r equip de futbol de la SCER de l’Ametlla de Mar segueix amb la seva pretemporada. L’equip, que aquest any dirigirà Ivan Romeu, va cremant etapes i complint amb la programació prevista d’entrenaments i partits de preparació.

Els caleros porten tres partits disputats de pretemporada amb un balanç de dos victòries, per 3 a 0 davant del Camarles de 2a Catalana i 2 a 0 davant del Vila-seca de 3a Catalana, i una derrota per 1 a 3 davant del 1r equip de la Rapitenca de 2a Catalana.

El pròxim partit serà dissabte a Deltebre a partir de les 19.30 h davant de la Cava B, partit el que l’entrenador tindrà a la seva disposició els 25 efectius que han iniciat la pretemporada, a l’espera de les incorporacions d’aquí a uns dies del juvenil Enric Busquets i de Ramon Pitarque per motius de feina o estudis. Dins d’aquests 25 efectius s’hi troba Josep Madrid, que ha tornat a l’equip després de fer la pretemporada amb l’Ascó de 1a Catalana.

Abans de l’inici de la temporada oficial, prevista per al dia 7 de setembre, que els caleros afronten el primer partit de lliga a casa davant del Santa Bàrbara, Romeu haurà de descartar entre 5 i 6 d’aquests efectius, si ens atenim al desig manifestat de comptar amb una plantilla d’entre 21 i 22 jugadors.

El que sí sembla que queda descartada és qualsevol nova incorporació procedent del mercat, abans de l’inici de la lliga.