L’Ajuntament neteja i ordena la zona d’accés al municipi des de l’AP-7

Comparteix

Com a avançament de la campanya de civisme Estimo la Cala, que l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar presentarà pròximament, s’ha començat una actuació de neteja o ordenament de la zona d’accés al municipi des de l’AP-7.

La zona d’actuació compren l’espai entre la rotonda de l’escultura Braços i Rems fins al pont de l’AP-7, un dels indrets de titularitat municipal en els que s’han detectat necessitats de neteja i millora, amb l’objectiu de conscienciar als ciutadans del valor dels espais públics. Vicenç Llaó és el regidor d’Obres i Serveis.

En aquest sentit, l’alcalde Jordi Gaseni, també ha anunciat que la intenció és, en un futur pròxim, actuar gradualment a la zona compresa entre l’N-340 fins al pont de la via del tren.

Comparteix