Ja estan venuts la majoria de bitllets de bus per la manifestació de l’Onze de setembre a Barcelona

Comparteix

Amb un objectiu clar: la independència, les caleres i els caleros es traslladaran, un any més, a la ciutat catalana per participar en aquesta gran manifestació que organitza l’ANC, amb el suport d’Òmnium Cultural i l’AMI.

Fa un mes que la Cala per la Independència ja té a punt la logística per fer el desplegament humà el pròxim 11 de setembre. Des de l’Oficina de Turisme de l’Ametlla de Mar sortirà un bus, de 60 places, a la 13 h del migdia per assistir a la manifestació programada, com cada any, a les 17.14 h. Els tiquets del bus tenen un cost de 12 euros.

La coordinadora de la Cala per la Independència, Montse Gonzàlez, destaca que ja s’han venut una quarantena de bitllets de bus i explica que, tot i que a Barcelona, s’han organitzat més actes durant el matí de la diada, es prioritza l’acte institucional del municipi.

L’assemblea territorial calera també posa a la disposició de la ciutadania les samarretes commemoratives  per un preu de 15 euros la d’adult i 8 euros la infantil. Tant els bitllets de bus com les samarretes es poden adquirir a la casa Ramonet.

Gonzàlez recorda la importància d’adquirir la samarreta ja que és la principal font de finançament de l’entitat.

Enguany, la manifestació tindrà com a punt central i final la plaça d’Espanya de Barcelona i les caleres i els caleros ocuparan el tram 17, que correspon a la Gran Via entre els carrers Compte Borrell i Viladomat. El lema és “Objectiu: independència”, per recordar que sense que ningú renunciï a la ideologia pròpia, cal que tothom es posi d’acord per aconseguir aquest objectiu comú.

Comparteix